Mobilni izbornik Tražilica

Više od 300 sudionika na petom skupu – Suvremene tehnologije u obrazovanju

Nakon Zagreba, Rijeke i Splita, s više od 300 sudionika, u Zadru je održan skup Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO 2018.

Skup koji su otvorili rektorica Sveučilišta u Zadru, prof. dr. sc. Dijana Vican i ravnatelj CARNET-a, gospodin Goran Kezunović, okupio je ravnatelje i nastavnike iz škola koje sudjeluju u pilot projektu „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“, studente poslijediplomskog specijalističkog studija Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom te profesore i studente učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima.

Prisutnima na otvaranju obratile su se Dijana Vican, rektorica Sveučilišta u Zadru i Lidija Kralj, pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja i pročelnici za školstvo grada Zadra i Zadarske županije, zamjenica ravnatelja CARNET-a, Andrijana Prskalo Maček, predstavila je aktualnosti u projektu „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

STO 2018 obuhvatio je niz predavanja i radionica na temu strategije uvođenja informacijsko-komunikacijske tehnologije u škole, poučavanja i učenja u 21. stoljeću te primjene IKT-a u nastavi. Sudionici su imali priliku vidjeti i konkretne primjere iz nastavničke prakse te komunicirati s inovativnim nastavnicima koji u svojoj svakodnevnoj praksi primjenjuju tehnologiju kao podršku nastavnim aktivnostima s učenicima.

Atmosferu s ovog događanja donosimo vam u kratkom filmu te u galeriji fotografija. Sudionicima zahvaljujemo na dolasku te pozivamo sve da nam se pridruže na jubilarnoj dvadesetoj CARNET-ovoj korisničkoj konferenciji CUC 2018.